Édes tejszínből készült friss vaj. A tej szeparációja után, a kellő ízek elérése érdekében a tejszínt a megfelelő hőfokon pasztörizáljuk, majd szellőztetés után hűtőben érleljük. Ez az érlelési folyamat lehetővé teszi a köpülést, amit követően a vajat azonnal csomagoljuk 200 grammos kiszerelésben kapható, a szállítás miatt zárt pohárba csomagoljuk. Eltarthatóságát 10 napig szavatoljuk. XXII. Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál - arany minősítés
Minimum 1 hónapig érlelt olaszos, íz világú félkemény sajt. Olaszos fűszerezésű, kakukkfüvet, szárított édes chilit, hagymát, fokhagymát, borsika füvet, és szerecsendiót használunk A sajtok 2,5 kg-os gurigákban készülnek. Kb. 250 grammos kiszerelésben kapható, vákuum csomagolva. Eltarthatóságát bontatlanul 45 napig szavatoljuk. A termék végleges árát csak szeletelés után tudjuk pontosan meghatározni.
Bükkfával füstölt, vörös áfonyával és tökmaggal töltött parenyica tekercs. Mérés után kapja meg a végleges árat.
Bükkfával füstölt, kevés lilahagymával és snidling porral ízesített sajtkrémmel töltött parenyica tekercs. A snidling port a házi szárítású és termesztésű snidling porrá őrlésével készítjük. Mérés után kapja meg a végleges árat.
Bükkfával füstölt, köménnyel, fűszerpaprikával ízesített sajtkrémmel töltött parenyica tekercs. Fűszerpaprikából kizárólag az aranyszalagos, kézzel válogatott, Rubin fűszerpaprikát használjuk. Mérés után kapja meg a végleges árat.
Bükkfával füstölt, Kápia paprikával és metélőhagymával ízesített sajtkrémmel töltött parenyica tekercs. Mérés után kapja meg a végleges árat.