Gomolya típusú friss sajt - szárított kaporral ízesítve - amelynek készítése során a tej kiméletes passztőrözésen esik át. Bükkfafűrészporral füstölve, vákuumzacskóba csomagolva. Változó méretben/súlyban (22- 27dkg/db) készülnek, a pontos ár mérés után kerül megállapításra.
Gomolya típusú friss sajt - szárított kaporral ízesítve - amelynek készítése során a tej kiméletes passztőrözésen esik át. Változó méretben/súlyban (22- 27dkg/db) készülnek, a pontos ár mérés után kerül megállapításra.
Összetevők: pasztőrözött tehéntej,kultúra, karamella, savóméz
Bükkfa fűrészporral füstölt parenyica sajttekercs - melynek közepébe füstölt kolbászt tekertünk - vákuumfóliába csomagolva. Változó méretben/súlyban (15- 20 dkg/db)készülnek, a pontos ár mérés után kerül megállapításra.
IX: Magyar Sajtmustra EZÜST érem Összetevők: pasztőrözött tehéntej, kultúra
Gomolya típusú friss sajt - lilahagymával ízesítve - amelynek készítése során a tej kiméletes passztőrözésen esik át. Bükkfafűrészporral füstölve, vákuumzacskóba csomagolva. Változó méretben/súlyban (22- 27dkg/db) készülnek, a pontos ár mérés után kerül megállapításra.
Gomolya típusú friss sajt - lilahagymával ízesítve - amelynek készítése során a tej kiméletes passztőrözésen esik át. Változó méretben/súlyban (22- 27dkg/db) készülnek, a pontos ár mérés után kerül megállapításra.
Minimum 1 hónapig érlelt olaszos, íz világú félkemény sajt. Olaszos fűszerezésű, kakukkfüvet, szárított édes chilit, hagymát, fokhagymát, borsika füvet, és szerecsendiót használunk A sajtok 2,5 kg-os gurigákban készülnek. Kb. 250 grammos kiszerelésben kapható, vákuum csomagolva. Eltarthatóságát bontatlanul 45 napig szavatoljuk. A termék végleges árát csak szeletelés után tudjuk pontosan meghatározni.