Az ÉN Kosaram Vásárlói Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

ÉLELMISZER

Sertészsír tejmentes, 1 kg

Tejmentes sertészsír 1 kg / doboz Emlékeztek, amikor gyermekkorunkban megszórt pirospaprikával ettük??? Ez pont olyan...

2000 Ft1500 Ft / doboz
1500 Ft/kg

Svéd Gombasaláta

A RETRO kedvenc visszatér. Gombás, paradicsomos, fűszeres ! Egy saláta, amely hidegen, vagy melegen is fogyasztható ! Jól illik húsok mellé, vagy csak egyszerűen a pirítósra ! Egyétek-vegyétek !

949 Ft / db
8.25 Ft/g
...

Szegedi füstölt fűszerpaprika őrlemény - édes 100 g

A többszörösen díjnyertes Szegedi fűszerpaprika őrlemény füstölt változata. Bükkfával füstölt, minőségi termék. Magyar alapanyagból készült, hagyományos malomköves őröléssel előállított, I. osztályú fűszerpaprika őrlemény, mely magas festékanyag tartalommal és kellemes ízzel rendelkezik. A füstölt paprikával készült ételeknek kellemes, füstös ízt ad ez az őrlemény. Tárolás: száraz, hűvös, fénytől védett helyen Származási hely: Magyarország Összetevők: Szegedi füstölt fűszerpaprika őrlemény - édes

1390 Ft / db
13900 Ft/kg
...

Szegedi fűszerpaprika őrlemény - édes 250 g

Többszörösen díjnyertes fűszerpaprika. A Magyar Gasztronómiai Egyesület 2015-ös fűszerpaprika tesztjének 1. helyezettje lett ez a fűszerpaprika. 2016-ban a Szatymazi Gazdakör, a NAIK ZÖKO Szegedi Kutató Állomása, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei Szervezete és az MTA Kertészeti Albizottsága által Szatymazon (Szeged mellett) rendezett vak tesztes fűszerpaprika verseny 1. helyezettje. Ön biztos lehet benne, hogy 100% magyar alapanyagból készült,  kiváló minőségű, magas festéktartalommal bíró fűszerpaprika őrleményt  kap kézhez, amennyiben ezt a terméket választja. Büszkék vagyunk rá, hogy 2015-től a Szegedi Paprika is bekerült a Hungarikumok közé, így ez a kiváló, magyar fűszer is elnyerte méltó elismerését és öregbítheti jó hírnevünket a világban. A Szegedi paprika őrlemény minőségét meghatározó kulcsfontosságú elemek: Szegedi paprika fajták, Szegedi tájkörzet természetföldrajzi sajátosságai, gondos mezőgazdaasági technológiai műveletek, és betakarítás, utóérlelés, jól szabályozott korszerű szárítási technológia, hagyományos köves malom őrlés. A fűszerpaprika egyik legfontosabb kereskedelmi- és használati értékét (színezőképességét) jellemző paraméter az ASTA szinezéktartalom. (Az ASTA színezéktartalom laboratóriumban fotometriásan mérhető paraméter.) A Szegedi fűszerpaprika őrlemény esetében az "Oltalom alatt álló eredetmegjelölés" vagy "OEM" azt jelenti, hogy a vetőmagtól kezdődően (kizárólag szegedi paprika fajták felhasználásával) a végső fogyasztói kiszerelésbe kerülő őrleményig minden termelési, és technológiai műveletet a Szegedi fűszerpaprika tájkörzetben kell végrehajtani ellenőrzött feltételek mellett. A földrajzi árujelzők, kapcsolódó közösségi szimbólumok csomagoláson történő feltüntetése a fogyasztó számára lehetővé teszi ezen termékek könnyebb azonosíthatóságát az olcsó és alacsonyabb minőséget képviselő "tömegáruk" között, továbbá garanciát jelentenek a termék eredetére és hagyományoknak megfelelő kiemelkedő minőségre. Tárolás: száraz, hűvös, fénytől védett helyen Származási hely: Magyarország Összetevők: Szegedi fűszerpaprika őrlemény

2690 Ft / db
10760 Ft/kg

Szilva(top hit)

Nagyszemű magvaváló szilvafajta.

850 Ft / kg
850 Ft/kg

SZILVALEKVÁR Réz üstben főzött 0,5 kg

Az Almanedű besztercei szilvalekvárja Tradicionális, autentikus, üstben főzött, igazi hazai termék. Sűrű, szinte már fekete színű, illatos, kellemesen savanykás zamatú lekvár. Nyitott üstben, állandó keverés mellett, hosszú órákon keresztül főzzük-sűrítjük. Tartósítószer, hozzáadott cukor és bármilyen egyéb adalékanyag nélkül Tiszta és természetes, hiszen kizárólag gyümölcsből készül.

1850 Ft / db
4 Ft/db
...

Szódabikarbóna-étkezési minőségű 1 kg

Étkezési minőségű szódabikarbóna. Származási hely: EU Összetevők: nátrium-hidrogén-karbonát Nátrium-hidrogén-karbonát, ismertebb nevén szódabikarbóna. A környezetre teljesen ártalmatlan, vízben jól oldódó, enyhén lúgos kémhatású só. Remekül alkalmazható pl. száj, kéz-és lábápolásra. Lúgos hatásának köszönhetően semlegesíti a savakat, így gyomorégésre is jó, de izzadásgátlásra és szagtalanításra is kitűnő! Takarítószerként használható pl. kávé, teafolt kiszedésére ruhákból, makacs zsíros szennyeződések tisztítására edényekről, sütőről. És még rengeteg más dologra is használhatjuk, íme néhány ötlet: Útmutató:          Gyomorégésre, savtúltengésre kiválóan alkalmas egy pohár szódabikarbónás víz. Fáradt lábunkat beáztathatjuk szódabikarbónás meleg vízbe. Cipőbe szórva kiválóan szagtalanít, illetve a nedvességet is magába szívja. Ha hűtőnkben kellemetlen szagot érzünk, tegyünk egy kis tálba a hűtő aljába. Takarítás szempontjából is számtalan helyzetben remekel, mint például: súrolószerként, zsíros edények, sportfelszerelés, gyermekruhák, ezüst evőeszközök tisztítására, sőt még autómosásra is alkalmas.

690 Ft / db
690 Ft/kg

Tojáskrém házi majonézzel é zöldhagymával

A tojásokat késsel aprítjuk, házi majonézünkkel és vékonyra szeletelt zöldhagymával elkeverjük, fűszerekkel ízesítjük. Kiváló reggeli vagy vacsora. Tojás másképpen ! 5 perces főtt tojások majonézes köntösben. Kóstold meg, ez tényleg valami más ! Tartósítószereket és segédanyagokat nem tartalmaz. Gluténmentes.

819 Ft / db
7.12 Ft/g

Tökmagos parenyica nudli (falatkák) - 20 dkg

Bükkfával füstölt parenyica falatkák. Tökéletesen hozza a parenyica sajt állagát, ízét, egyfalatos formában. Kitűnő snack. Mérés után kapja meg a végleges árat.

1380 Ft / csomag
6900 Ft/kg

Tolbán fél 1 - 25 dkg

Minimum 1 hónapig érlelt félkemény sajt, könnyű egyszerű, trappista jellegű ízvilággal. A sajtok 2,5 kg-os gurigákban készülnek, egész érési ideje alatt naponta mossuk és forgatjuk őket, kb. 250 grammos kiszerelésben kapható, vákuum csomagolva. Eltarthatóságát bontatlanul 45 napig szavatoljuk. Nemzetközi sajt és túrófesztivál 2017 - ezüstérem Mérés után kapja meg a végleges árat.

1625 Ft / csomag
6500 Ft/kg

Tolbán fél 1, füstölt - 25 dkg

Minimum 1 hónapig érlelt, félkemény sajt, könnyű egyszerű ízvilággal. A sajtok 2,5 kg-os gurigákban készülnek. Az érés második hetében cseresznyefa forgáccsal füstöljük, majd tovább érleljük. Kb. 250 grammos kiszerelésben kapható, vákuum csomagolva. Eltarthatóságát bontatlanul 45 napig szavatoljuk. XXII. Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál - bronz minősítés Mérés után kapja meg a végleges árat  

1625 Ft / csomag
6500 Ft/kg

Tolbán Fél 2 - 25 dkg

Minimum 3 hónapig érlelt félkemény sajt, karakteresebb, enyhén édeskés diós jegyekkel. A sajtokat 10 kg-os gurigákban készítjük. Érési ideje alatt minimálisan ötvenszer mossuk, és forgatjuk. 250 grammos kiszerelésben kapható, vákuum csomagolva. Eltarthatóságát bontatlanul 45 napig szavatoljuk. Nemzetközi sajt és túrófesztivál 2018 - ezüstérem Mérés után kapja meg a végleges árat.

1725 Ft / csomag
6900 Ft/kg