Nagyon sajtos és szuper ízletes. A Quattro Formaggi egy tejszínes krémsajt alap, amibe Cheddar, BergKase és Emmentáli sajtforgácsokat reszelünk és fokhagymával, olivaolajjal ízesítjük tovább. Egy ciabattával igazi olasz hangulatot idézhetsz vendégeidnek, vagy együtt élvezhetitek a családdal egy kellemes reggelinél, vagy akár vacsinál. Gluténmentes, tartósítószer és segédanyag mentes.
Adalékanyagoktól mentes, magas ásványi anyag tartalmú, vegyes szemcseméretű étkezési só. Mechanikai őrléssel, bevizsgálási tanúsítvánnyal. Származási hely: Erdély (Románia)
Klasszikus Texas BBQ Pulled Pork sertés lapockából. Smokerben 8 órán át érlelt sertés lapocka markáns fűszerezéssel, chillipaprikával a merészebb ízek kedvelőinek. Ha nincs időd és eszközöd elkészíteni, mi elhozzuk Neked a vadnyugat meghatározó ízét. Legyen egy jó napod, légy Te is cowboy egy kis időre ! Gluténmentes, tartósítószer és segédanyag mentes..
Összetétel: kandírozott ananászdarabok, savanyú almadarabok, citromszemcsék, fagyasztva szárított citromhéj, liofilizált ribizli.
Enyhén főzött céklakockák, nyers almakockákkal, csipetnyi tormával és majonézzel. Édes és savanyú, frissítő saláta, húsokhoz szendvicsekhez.
Bükkfával füstölt parenyica falatkák. Házi chili krémmel és szegedi Rubin paprikával ízesítjük, közepesen csípősre. Mérés után kapja meg a végleges árat.
Összetevők: Pasztőrözött tehéntej, kultúra, citrom-menta // saját vegyszermentes kerünk mentája :-)
Származási hely: EU Összetevők: citromsav Enyhén savas kémhatású vegyület, mely tökéletes konyhai gépek, műanyag felületek, csempék, csaptelepek vízkő mentesítésére. Teljesen ártalmatlan vegyület, mégis legalább olyan hatásos takarítószer, mint az ecet. Alkalmazható befőzésre, savanyításra is. Útmutató: Egy kevés citromsavat szivacsra téve dörzsöljük át az érintett felületeket, vagy akár úgy is felhasználhatjuk, ha fél liter vízhez 1 evőkanállal teszünk majd, ezzel az oldattal fújjuk vagy töröljük át a területet. Vízköves vízforralóba tegyünk pár kanál citromsavat, engedjünk hozzá egy kis vizet, majd kapcsoljuk be. Ha felforrt öntsük ki majd öblítsük ki a forralót. Az eredmény magáért beszél!
A káposztákat vékony szeletekre vágjuk, nemkülönben a néhány szem sárgarépát is, és hagymákat vegyesen apróra szeletelünk. A káposztát sóágyon 24 órát pihentetjük, amitől ízletes lesz, de még mindig ropogós marad. Ecetekkel, sóval, mézzel és házi majonézünkkel jól elkeverjük, borssal és titkos fűszereinkkel ízesítjük tovább. Grillezéshez, vagy sütőben sült húsokhoz, vagy csak a kencepartihoz utánozhatatlanul finom saláta. Rendeld a nagyobb kiszerelést, hogy mindenkinek jusson belőle ! Tartósítószer és segédanyagmentes. Gluténmentes.
Nagyon jó ízű, muskotályos, édes tradícionális szőlőfajta.
Felhasználási javaslat: levesekbe, grízgaluskába, hústöltelékhez Származási hely: Magyarország Összetevők: erdélyi étkezési só, szárított zöldségek (sárgarépa dara, paszternák dara, vöröshagyma dara, burgonyadara, petrezselyemlevél, póréhagyma dara), őrölt feketebors, őrölt szerecsendió, kukoricakeményítő, színezék: B2 vitamin.