Kiemelt termékek
![](uploads/455-66895fb9b4678.jpg)
![](uploads/icon-sugar-free.png)
![](uploads/icon-milk-free.png)
![](uploads/icon-egg-free.png)
Kézműves vadkovászos fehérkenyér (600g)
termék összetevők: Garat BL80 kenyérliszt, kovász, víz, só, + egy csipet szeretet ❤️
![](uploads/460-6692eecbcc0c0.jpg)
Konyhakész COMB FILÉ 1-1,2kg/csomag
A csomag tartalma: filézett csirkecomb, 1-3 db Mérés után kapja meg a végleges árat Csirkéinknek prémium minőségű húsuk van és mindenféle adalékanyagtól mentesek!
![](uploads/461-6694437a9285c.jpg)
"Vegyszermentes" Mirabella_Cseresznye szilva
Gyerekkorunk nagy kedvence – A mirabella, vagyis a fosóka szilva! FORRÁS: Gyerekkorunk nagy kedvence – A mirabella, vagyis a fosóka szilva! második oldal (agraroldal.hu) Lekvár készítése fosóka szilvából Amire szükségünk lesz a lekvár elkészítéséhez: 3 kilogramm fosóka szilva, 2 kilogramm cukor, 3-4 darab fahéjrúd(ízlés szerint), 1,5-2 deciliter rum vagy mandulalikőr, víz, 2 kanál pektin. Ha mindent beszereztünk, akkor mossuk meg jó alaposan a fosóka szilvákat, majd tegyük bele egy nagy lábasba mindet. Ehhez adjuk hozzá a fahéjdarabokat, majd öntsünk alá egy liternyi vizet. Nagyjából 20-25 percig kell főznünk, közben folyamatosan kevergetnünk kell. Akkor vagyunk kész a főzéssel, amikor már teljesen lefő a magjáról a szilva. Ekkor passzírozzuk át egy finomlyukú szűrőn, ezzel kell biztosítanunk azt, hogy a magok ne kerüljenek a lekvárba. Most következik a cukor, keverjük össze alaposan a lekvárral, és főzzük fel újra. Miután felforrt, ne vegyük le a tűzről, nagyjából öt-hat percig rotyogtassuk tovább. Ha szükséges, akkor a tetejére feljövő habot szedjük le róla, majd jöhetnek a befőttes üvegek. Mielőtt beletöltenénk a lekvárt, öntsünk az üvegekbe rumot, vagy mandulalikőrt, és csak ezt követően töltsük rá a még forrásban lévő lekvárt. Az üvegeket tetejét zárjuk le jó alaposan, és fordítsuk fejre pár percig, ezután pedig mehetnek a kamrába az üvegek. Kompót készítése fosóka szilvából Mossuk meg a fosóka szilvákat jó alaposan, majd töltsük bele mindet befőttes üvegekbe – érdemes 6-700 deciliteresek választani. Mindegyik befőttes üveg tartalmára tegyünk 6-7 evőkanál cukrot, majd öntsük fel teljesen vízzel. Zárjuk le az üvegek tetejét jó alaposan, majd tegyük be mindet egy nagy lábasba – olyan lábast válasszunk, amibe ha beletesszük az üvegeket, még fel tudjuk önteni a nyakukig vízzel. Jöhet a befőttes üvegek nyakáig a víz, és tegyük oda a tűzre. Fedjük le egy fedővel, majd forrástól számítva főzzük még 10 percig, kis lángon. Ha letelt az idő, kapcsoljuk le a lángot, és hagyjuk, hogy a lábasban kihűljenek, ezután készen is vagyunk! Remélem, hogy örömötöket lelitek a fosóka szilvában, készítsétek el valamelyik szuper receptet, nem fogjátok megbánni!
![](uploads/247-65ef19fb330ae.jpg)
![](uploads/icon-animal-testing-free.png)
![](uploads/icon-sugar-free.png)
![](uploads/icon-preorder.png)
![](uploads/icon-palm-oil-free.png)
![](uploads/icon-paraben-free.png)
Garat malom - FRIGYES kovászos kenyér liszt házasítás 1 kg
FRIGYES a mohácsi Garat malom és a pécsi BIOM (köves biomalom) frigyéből született lisztházasítás, melyet kifejezetten kovászos kenyerek sütéséhez alkottak. A Garat malom kenyérlisztjének és a BIOM BIO-100-as teljes kiőrlésű búzalisztjének tökéletes összefonódása. FRIGYES a mohácsi Garat malom és a pécsi BIOM (köves biomalom) frigyéből született lisztházasítás, melyet kifejezetten kovászos kenyerek sütéséhez alkottak. A Garat malom kenyérlisztjének és a BIOM BIO-100-as teljes kiőrlésű búzalisztjének tökéletes összefonódása. A tradicionális kövesmalmi eljárással, több búzafajta egyidejű őrlésével készült BIO-100 liszt a feldolgozás módjából kifolyólag élelmi rostokban és tápanyagokban gazdagabb, intenzívebb íz világú őrlemény. Úgy alkották meg közös lisztjüket, hogy a lehető legjobban érvényesüljenek az összetevők áldásos hatásai: azaz a végeredmény még kellőképpen légies, könnyed legyen, ugyanakkor ízben, tápanyagban gazdagabb kenyerek születhessenek a konyhában. A FRIGYESsel egy egészségesebb, komplexebb teljesen új ízvilágú alternatívát kínálunk a kenyérsütéshez. Mindemellett természetesen csak a képzelet szabhat határt arra, hogy mi mindenhez használható fel. Származási hely: Magyarország Adalékanyag mentes, glutént tartalmaz. Száraz, hűvös helyen tartandó. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1577 kJ/377 kcal Zsír 1,5 g amelyből telített zsírsav: 0 g Szénhidrát: 69,8 g amelyből cukrok: 1,5 g Rost: 0,75 g Fehérje: 14,2 g Só: 0,02 g