Mások ezeket rendelték






Hidegen sajtolt mákolaj 2 dl
Péksüteményekbe, kenyérbe, süteményekbe sütve, salátákhoz illetve gyümölcslevesekhez is felhasználható. Kenyérre is csurgathatjuk, natúran is fogyasztható napi 1-2 teáskanállal. Magas vitamin és ásványi anyag tartalmú. A mákolaj aminosavakban, többszörösen telítetlen omega 6 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag. Jótékony hatásai: - A csontozat elsőszámú természetes segítője, megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt. A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba. - Elősegíti a magas vérnyomás csökkenését. - Kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és az embólia kialakulása. - Normalizálja a vér koleszterinszintjét. - Jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásánál. - Növeli a szellemi teljesítőképességet. - Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású. [ forrás: Kovács József: Az olajok gyógyító ereje. Bp.:Kinizsi nyomda, 2011, 15p.] Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% hidegen sajtolt mákolaj






Garat malom - BL-65 Búzafinomliszt 1 kg
100% adalékanyag mentes búzafinomliszt magyar gabonából őrölve Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% adalékanyag mentes búzaliszt Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1429 kJ/337 kcal Zsír 1 g amelyből telített zsírsav: 0,5 g Szénhidrát: 71 g amelyből cukrok: 0,2 g Rost: 3,2 g Fehérje: 9,8 g Só: 0 g






Óföldeáki durum spagetti tészta 500 g
Tojás nélküli, durumbúzalisztből készült termék. Házi jellegű, finom ízű és illatú, kiváló főzési tulajdonságú tészta. Kisüzemben, a modern és a hagyományos technológia alkalmazásával, válogatott alapanyagokból, kíméletes eljárással (pihentetés, lassú, nem magas hőfokú szárítás) készül. Származási hely: Magyarország Összetevők: durumbúzaliszt, ivóvíz