Mások ezeket rendelték
Hidegen sajtolt mákolaj 2 dl
Péksüteményekbe, kenyérbe, süteményekbe sütve, salátákhoz illetve gyümölcslevesekhez is felhasználható. Kenyérre is csurgathatjuk, natúran is fogyasztható napi 1-2 teáskanállal. Magas vitamin és ásványi anyag tartalmú. A mákolaj aminosavakban, többszörösen telítetlen omega 6 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag. Jótékony hatásai: - A csontozat elsőszámú természetes segítője, megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt. A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba. - Elősegíti a magas vérnyomás csökkenését. - Kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és az embólia kialakulása. - Normalizálja a vér koleszterinszintjét. - Jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásánál. - Növeli a szellemi teljesítőképességet. - Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású. [ forrás: Kovács József: Az olajok gyógyító ereje. Bp.:Kinizsi nyomda, 2011, 15p.] Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% hidegen sajtolt mákolaj
Óföldeáki durum spagetti tészta 500 g
Tojás nélküli, durumbúzalisztből készült termék. Házi jellegű, finom ízű és illatú, kiváló főzési tulajdonságú tészta. Kisüzemben, a modern és a hagyományos technológia alkalmazásával, válogatott alapanyagokból, kíméletes eljárással (pihentetés, lassú, nem magas hőfokú szárítás) készül. Származási hely: Magyarország Összetevők: durumbúzaliszt, ivóvíz
Óföldeáki 8 tojásos apró csiga tészta 500 g
Házi jellegű, finom ízű és illatú, kiváló főzési tulajdonságú tészta. Kisüzemben, a modern és a hagyományos technológia alkalmazásával, válogatott alapanyagokból, kíméletes eljárással (pihentetés, lassú, nem magas hőfokú szárítás) készül. Származási hely: Magyarország Összetevők: búzaliszt, friss tyúktojás, ivóvíz Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1518 kJ / 358 kcal Zsír: 3,5 g - amelyből telített zsírsav: 1,2 g Szénhidrát: 68 g - amelyből cukrok: 2,4 g Fehérje: 13 g Só: 0,1 g

