Az ÉN Kosaram Vásárlói Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Kence Manufaktúra

Kence Manufaktúra

A Kence Manufaktúrát azért hoztam létre, hogy olyan ízeket készítsünk, amelyek felidéznek egy rég elfeledett családi hangulatot, vagy éppen elrepítenek egy olyan világba, ahol mindig is szerettél volna járni. 

Olyan kencéket találsz nálunk, amelyeket kézzel válogatott alapanyagokból készítünk és mentesek mindenfajta tartósítószertől és segédanyagtól. Olyanok, amelyeket nagyanyáink is készítettek valaha. 

Megpróbáljuk megmutatni, hogy a mai tömeggyártásban készült élelmiszerek helyett fogyaszthatunk kézzel készített termékeket, amelyek visszaadják Nekünk az étkezés felhőtlen örömét. 

Kencéink gluténmentesek, valamint találhattok közöttük húsmentes, tejmentes termékeket is, az egyéni ízléseteknek megfelelően.

Válogassatok kedvetekre és küldjetek minél több visszajelzést nekünk, hogy igazolást nyerjen, hogy nem hiába az erőfeszítés és tényleg jó, amit csinálunk.

üdvözlettel:
Kardos László
Kence Manufaktúra

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
Ár szerint

Tojáskrém házi majonézzel é zöldhagymával

A tojásokat késsel aprítjuk, házi majonézünkkel és vékonyra szeletelt zöldhagymával elkeverjük, fűszerekkel ízesítjük. Kiváló reggeli vagy vacsora. Tojás másképpen ! 5 perces főtt tojások majonézes köntösben. Kóstold meg, ez tényleg valami más ! Tartósítószereket és segédanyagokat nem tartalmaz. Gluténmentes.

819 Ft / db
7.12 Ft/g

Tonhalkrém kapribogyóval

Tonhal törzsek extra szűz olivaolaj, citromlé, házi majonéz, szeletelt lilahagyma, kapribogyó és fűszerek hozzáadásával. Ajánljuk pirítóshoz vagy friss, ropogós pékáruhoz, de felhasználható mediterrán tészták ízesítéséhez is. Igazi tengerparti élmény ! Tartósítószereket és segédanyagokat nem tartalmaz. Gluténmentes

949 Ft / db
8.25 Ft/g

Tormás Füstölt Lazacos Tejszínsajtkrém

Füstölt lazacszeleteket éles késsel felaprítunk, majd tormával, julienre vágott csemege uborkával és egy csipet póréhagymával tejszínes sajtkrémben elkeverjük. Enyhén, füstös, de mégis frissítő ízével igazán különleges kence. Skandináv hangulatú, visszafogott fűszerezéssel. Tartósítószereket és segédanyagokat nem tartalmaz. Gluténmentes.

1099 Ft / db
9.56 Ft/g

Tzatziki (Görög uborkasaláta)

A legzöldebb és legkeményebb uborkáinkat meghámozva julienre vágjuk, sóágyon lágyítjuk, majd zúzott fokhagymával, görög joghurttal és tejföllel elkeverjük, kakukkfűvel, csipetnyi kaporral, extra szűz olivaolajjal és fortélyos fűszerkeverékünkkel ízesítjük. Egyszerű és mégis nagyszerű. Grillezéshez, vagy csak a vasárnapi rántott húshoz a legkíválóbb saláta. Szendvicsekhez, és magában is kíváló csemege. Tartósítószer és segédanyag, valamint gluténmentes.

849 Ft / db
7.38 Ft/g

Vargányagombás Vörösboros Tejszínsajtkrém

Vargánya és csiperkegombáinkat felszeleteljük, hagymával, fokhagymával dinszteljük, zöldfűszerekkel ízesítjük, vörösborral tovább pároljuk, majd a ragut krémes sajttal elkeverjük. Gomba-bomba ! Ízes illatos, és nagyon gombás !

1199 Ft / db
10.43 Ft/g
Kategóriák