Bazsalikom és a legmagasabb minőségű extra szűz olívaolaj kombinációja, melyet egy krétai családi vállalkozás állít elő. Tökéletes salátákra, szószokhoz, öntetekhez, halakra, zöldség- vagy húspácokhoz. Összetevők: extra szűz olívaolaj, bazsalikom levél Sót, cukrot NEM tartalmaz! Száraz, hűvös helyen tárolandó. Származási ország: Görögország, Kelet-Kréta Űrtartalom: 250 ml
A fokhagyma és a legmagasabb minőségű extra szűz olívaolaj kombinációja, melyet egy krétai családi vállalkozás állít elő. Tökéletes salátákra, szószokhoz, öntetekhez, zöldség- vagy húspácokhoz. Összetevők: extra szűz olívaolaj, fokhagyma pehely Sót, cukrot NEM tartalmaz! Száraz, hűvös helyen tárolandó. Származási ország: Görögország, Kelet-Kréta Űrtartalom: 250 ml
Rozmaring és a legmagasabb minőségű extra szűz olívaolaj kombinációja, melyet egy krétai családi vállalkozás állít elő. Tökéletes salátákra, halakhoz, szószokhoz, öntetekhez, zöldség- vagy húspácokhoz. Összetevők: extra szűz olívaolaj, rozmaring levél Sót, cukrot NEM tartalmaz! Száraz, hűvös helyen tárolandó. Származási ország: Görögország, Kelet-Kréta Űrtartalom: 250 ml
A legmagasabb minőségű extra szűz olívaolaj és az aromás krétai fűszerek tökéletes kombinációja, melyet egy krétai családi vállalkozás állít elő. A legjobb választás salátákra, bruschettára. Összetevők: extra szűz olívaolaj, oregánó, kakukkfű, piros paprika pehely Sót, cukrot NEM tartalmaz! Száraz, hűvös helyen tárolandó. Űrtartalom: 250 ml Származási ország: Görögország, Kelet-Kréta
Az extra szűz olívaolaj és a fekete szarvasgomba együtt, egy palackban, a természet két ajándékának kombinációja. A krétai családi vállalkozás eme termékének minden cseppje a kulináris luxus élményét adja! Tökéletes salátákra, tésztákra, szószokhoz, öntetekhez, zöldség- vagy húspácokhoz. Összetevők: extra szűz olívaolaj 98.5%, fekete szarvasgomba 1.5% (szénhidrát 44.67gr) Sót NEM tartalmaz! Száraz, hűvös helyen tárolandó. Származási ország: Görögország, Kelet-Kréta Űrtartalom: 250 ml
Enyhén kesernyés, pikáns íze miatt felhasználható salátákhoz, zöldségekhez és hidegkonyhai készítményekhez. A lenmagból kisajtolt olaj biológiailag nagyon értékes: az egyik legtisztább és legtöbb esszenciális zsírsavat tartalmazó növényi olaj. Kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink, mangán, szilícium, réz, nikkel, kobalt, jód természetes forrása. Származási hely: Magyarország Összetevék: 100% hidegen sajtolt lenmagolaj
Enyhén kesernyés, pikáns íze miatt felhasználható salátákhoz, zöldségekhez és hidegkonyhai készítményekhez. A lenmagból kisajtolt olaj biológiailag nagyon értékes: az egyik legtisztább és legtöbb esszenciális zsírsavat tartalmazó növényi olaj. Kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink, mangán, szilícium, réz, nikkel, kobalt, jód természetes forrása. Származási hely: Magyarország Összetevék: 100% hidegen sajtolt lenmagolaj
Péksüteményekbe, kenyérbe, süteményekbe sütve, salátákhoz illetve gyümölcslevesekhez is felhasználható. Kenyérre is csurgathatjuk, natúran is fogyasztható napi 1-2 teáskanállal. Magas vitamin és ásványi anyag tartalmú. A mákolaj aminosavakban, többszörösen telítetlen omega 6 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag. Jótékony hatásai: - A csontozat elsőszámú természetes segítője, megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt. A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba. - Elősegíti a magas vérnyomás csökkenését. - Kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és az embólia kialakulása. - Normalizálja a vér koleszterinszintjét. - Jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásánál. - Növeli a szellemi teljesítőképességet. - Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású. [ forrás: Kovács József: Az olajok gyógyító ereje. Bp.:Kinizsi nyomda, 2011, 15p.] Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% hidegen sajtolt mákolaj
Péksüteményekbe, kenyérbe, süteményekbe sütve, salátákhoz illetve gyümölcslevesekhez is felhasználható. Kenyérre is csurgathatjuk, natúran is fogyasztható napi 1-2 teáskanállal. Magas vitamin és ásványi anyag tartalmú. A mákolaj aminosavakban, többszörösen telítetlen omega 6 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag. Jótékony hatásai: - A csontozat elsőszámú természetes segítője, megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt. A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba. - Elősegíti a magas vérnyomás csökkenését. - Kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és az embólia kialakulása. - Normalizálja a vér koleszterinszintjét. - Jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásánál. - Növeli a szellemi teljesítőképességet. - Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású. [ forrás: Kovács József: Az olajok gyógyító ereje. Bp.:Kinizsi nyomda, 2011, 15p.] Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% hidegen sajtolt mákolaj
Természetes úton nyert, hidegen sajtolt 100%-os napraforgó étolaj. Kizárólag hidegen sajtolással készül, ennek köszönhetően vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Mi az a hidegen sajtolás? Hideg sajtolásnak azt az eljárást nevezzük, amikor az olajos növényi magvak sejtfalai mögött felhalmozódott természetes olajat mechanikus úton, olajprésekkel tárják fel. A hidegen sajtolás előnye a nagyüzemileg előállított meleg sajtolású extrahált olajokkal szemben az, hogy hőkezeléstől, oldóanyagoktól és vegyszerektől mentes, így biológiailag sokkal értékesebbek az ilyen úton előállított olajok. Az ilyen természetes módon kinyert olajok megőrzik az alapanyag eredeti zamatát, illatát és vitamintartamát. Mihez ajánljuk? A hidegen sajtolt napraforgó olajat sütéshez, főzéshez, grillezéshez, pácoláshoz és saláták önteteként egyaránt ajánlom. A finom, illatos napraforgó olajakat kenyérre kenve is fogyaszthatjuk hagymával, friss zöldségekkel. Kellemes íze mellett A, C és E vitaminban is gazdag. Koleszterinmentes, telítetlen zsírsavai segíthetnek megelőzni a szív- és érrendszeri megbetegedéseket. Szotyi szagú lesz a rántott hús? Nem. A hidegen sajtolt napraforgó olaj természetes napraforgó illatú, mely illatanyagok jelentős része elillan az olaj hevítésekor. Tárolás: hűvös, napfénytől védett helyen Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% hidegen sajtolt napraforgó étolaj Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 3696 kJ/899 kcal Fehérje
Természetes úton nyert, hidegen sajtolt 100%-os napraforgó étolaj. Kizárólag hidegen sajtolással készül, ennek köszönhetően vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Mi az a hidegen sajtolás? Hideg sajtolásnak azt az eljárást nevezzük, amikor az olajos növényi magvak sejtfalai mögött felhalmozódott természetes olajat mechanikus úton, olajprésekkel tárják fel. A hidegen sajtolás előnye a nagyüzemileg előállított meleg sajtolású extrahált olajokkal szemben az, hogy hőkezeléstől, oldóanyagoktól és vegyszerektől mentes, így biológiailag sokkal értékesebbek az ilyen úton előállított olajok. Az ilyen természetes módon kinyert olajok megőrzik az alapanyag eredeti zamatát, illatát és vitamintartamát. Mihez ajánljuk? A hidegen sajtolt napraforgó olajat sütéshez, főzéshez, grillezéshez, pácoláshoz és saláták önteteként egyaránt ajánlom. A finom, illatos napraforgó olajakat kenyérre kenve is fogyaszthatjuk hagymával, friss zöldségekkel. Kellemes íze mellett A, C és E vitaminban is gazdag. Koleszterinmentes, telítetlen zsírsavai segíthetnek megelőzni a szív- és érrendszeri megbetegedéseket. Szotyi szagú lesz a rántott hús? Nem. A hidegen sajtolt napraforgó olaj természetes napraforgó illatú, mely illatanyagok jelentős része elillan az olaj hevítésekor. Tárolás: hűvös, napfénytől védett helyen Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% hidegen sajtolt napraforgó étolaj Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 3696 kJ/899 kcal Fehérje
Természetes úton nyert, hidegen sajtolt 100%-os napraforgó étolaj. Kizárólag hidegen sajtolással készül, ennek köszönhetően vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Mi az a hidegen sajtolás? Hideg sajtolásnak azt az eljárást nevezzük, amikor az olajos növényi magvak sejtfalai mögött felhalmozódott természetes olajat mechanikus úton, olajprésekkel tárják fel. A hidegen sajtolás előnye a nagyüzemileg előállított meleg sajtolású extrahált olajokkal szemben az, hogy hőkezeléstől, oldóanyagoktól és vegyszerektől mentes, így biológiailag sokkal értékesebbek az ilyen úton előállított olajok. Az ilyen természetes módon kinyert olajok megőrzik az alapanyag eredeti zamatát, illatát és vitamintartamát. Mihez ajánljuk? A hidegen sajtolt napraforgó olajat sütéshez, főzéshez, grillezéshez, pácoláshoz és saláták önteteként egyaránt ajánlom. A finom, illatos napraforgó olajakat kenyérre kenve is fogyaszthatjuk hagymával, friss zöldségekkel. Kellemes íze mellett A, C és E vitaminban is gazdag. Koleszterinmentes, telítetlen zsírsavai segíthetnek megelőzni a szív- és érrendszeri megbetegedéseket. Szotyi szagú lesz a rántott hús? Nem. A hidegen sajtolt napraforgó olaj természetes napraforgó illatú, mely illatanyagok jelentős része elillan az olaj hevítésekor. Tárolás: hűvös, napfénytől védett helyen Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% hidegen sajtolt napraforgó étolaj Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 3696 kJ/899 kcal Fehérje