A Balzsamecet krém feketeribizlivel ideális zöldsalátákhoz, mártogatósokhoz, öntetekhez, sajtokhoz, pácolt húsokhoz. Összetevők: Balzsamecet 59% (szőlőecet, sűrített szőlőmust, karamell színezék, kálium-metabiszulfit), víz, cukor, feketeribizli koncentrátum (6,2%), glükóz-fruktóz szirup, szőlőlé koncentrátum, stabilizátor: xantán gumi, cellulóz gumi, aromák, Tartósítószer: kálium-szorbát. Allergének: szulfitokat tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó.
A Balzsamecet krém gránátalmával ideális zöldsalátákhoz, mártogatósokhoz, öntetekhez, sajtokhoz, pácolt húsokhoz. Összetevők: Balzsamecet 54% (szőlőecet, sűrített szőlőmust, karamell színezék, kálium-metabiszulfit), víz, cukor, gránátalma koncentrátum (8%), glükóz-fruktóz szirup, szőlőlé koncentrátum, stabilizátor: xantán gumi, cellulóz gumi, aromák Tartósítószer: kálium-szorbát. Allergének: szulfitokat tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó.
A Balzsamecet krém Classic változata saláták ízesítéséhez a legideálisabb. Összetevők: Balzsamecet 56% (szőlőecet, sűrített szőlőmust, karamell színezék, kálium-metabiszulfit), víz, cukor, glükóz-fruktóz szirup, szőlőlé koncentrátum, szőlőmust koncentrátum, stabilizátor: xantán gumi, cellulóz gumi, aromák Tartósítószer: kálium-szorbát. Allergének: szulfitokat tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó.
Tartósítószer, színezék és adalék mentes magyar kézműves termék. Isteni délvidéki ajvár. "A mi termékünk elsősorban abban különbözik a többitől, hogy a zöldségeket a gyártás során megsütjük, így pucoljuk meg. A megsütött zöldség, legyen az paprika vagy padlizsán tömege így fele akkora lesz, mint az alapanyagé. Így nemcsak egy kellemes sült ízt kap, de a víztartalma több, mint felét elveszíti. Beltartalmi tényezői kiválóak, a krém állaga pedig sűrű lesz." Vereckei Ágnes, Ghaurved Összetevők: sült padlizsán (26%), sült kápia paprika (21%), kápia paprika (26%), vöröshagyma, paradicsomlé, fokhagyma, napraforgó olaj, biológiai erjesztésű almaecet, só, fűszerek. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 78 kcal Zsír: 3,9 g - amelyből telített zsírsav: 0,5 g Szénhidrát: 6,7 g - amelyből cukrok: 0,17 g Fehérje: 1,7 g Só: 1 g
Tartósítószer, színezék és adalék mentes magyar kézműves termék. Isteni padlizsános zakuszka a Ghaurvedtől. "A mi termékünk elsősorban abban különbözik a többitől, hogy a zöldségeket a gyártás során megsütjük, így pucoljuk meg. A megsütött zöldség, legyen az paprika vagy padlizsán tömege így fele akkora lesz, mint az alapanyagé. Így nemcsak egy kellemes sült ízt kap, de a víztartalma több, mint felét elveszíti. Beltartalmi tényezői kiválóak, a krém állaga pedig sűrű lesz." Vereckei Ágnes, Ghaurved Összetevők: bab (37 %), pritamin paprika (22%), sült paprika (15%) , vöröshagyma, paradicsom, napraforgó olaj, Ghaurved Fitnesz mustár, só, fűszerek. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 149 kcal Zsír: 7,2 g - amelyből telített zsírsav: 0,07 g Szénhidrát: 13,7 g - amelyből cukrok: 1,5 g Fehérje: 5 g Só: 1 g
Isteni csemege ketchup a Ghaurvedtől. Összetevők: paradicsom (69%), vöröshagyma (13,9%), sült kápia paprika (7,4%), napraforgó olaj, fokhagyma, cukor, biológiai erjesztésű almaecet, só, fűszerek Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 94,4 kcal Zsír 4,7 g amelyből telített zsírsav: 0,01 g Szénhidrát: 10 g amelyből cukrok: 4,3 g Fehérje: 1,8 g Só: 1,1 g
Tartósítószer, színezék és adalék mentes magyar kézműves termék. "A mi termékünk elsősorban abban különbözik a többitől, hogy a zöldségeket a gyártás során megsütjük, így pucoljuk meg. A megsütött zöldség, legyen az paprika vagy padlizsán tömege így fele akkora lesz, mint az alapanyagé. Így nemcsak egy kellemes sült ízt kap, de a víztartalma több, mint felét elveszíti. Beltartalmi tényezői kiválóak, a krém állaga pedig sűrű lesz." Vereckei Ágnes, Ghaurved Összetevők: csicseriborsó (31%) sült kápia paprika (20%), kápia paprika (20%), vöröshagyma, paradicsomlé, fokhagyma, napraforgó olaj, biológiai erjesztésű almaecet, só, fűszerek. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 151 kcal Zsír: 8,7 g - amelyből telített zsírsav: 0,08 g Szénhidrát: 11 g - amelyből cukrok: 1,3 g Fehérje: 4,1 g Só: 1,1 g
Tartósítószer, színezék és adalék mentes magyar kézműves termék. A minőség garanciája a 200 éves eredetű GHAURVED receptúra. A Ghaurved Mester diétás magos mustár pikánsan csípős csemege. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, így azok is fogyaszthatják, akik cukorbetegek. Csípősségéből veszíthet. Különlegességét a több, mint 200 éves eredetű receptúra biztosítja. Összetevők: ivóvíz, sárga- és barna mustármag (27%), biológiai erjesztésű ecetek, Parajdi só, fűszerek Származási hely: Magyarország kép forrása: www.ghaurved.hu
Tartósítószer, színezék és adalék mentes magyar kézműves termék. A minőség garanciája a 200 éves eredetű GHAURVED receptúra. A Ghaurved Erdész erdei gombás mustár több, vadon termő erdei gomba zamatát ötvözi. Kissé édeskés, enyhén csípős, pikáns íze páratlan. E mustárkülönlegesség a húsételekhez hozzáteszi az erdei gombák ízvilágát, de mégis megőrzi a mustár zamatát is. Legfőképpen marha-, vad húsokhoz ajánlott, de kiváló ízt ad kolbászoknak, virslinek is. Azoknak készítettük, akik kedvelik az egyedi ízeket. Összetevők: ivóvíz, sárga- és barna mustármag (20%), biológiai erjesztésű ecetek, cukor (8%), szárított erdei gomba, só (1,95%), fűszerek Származási hely: Magyarország kép forrása: www.ghaurved.hu
Tartósítószer, színezék és adalék mentes magyar kézműves termék. A minőség garanciája a 200 éves eredetű GHAURVED receptúra. A Ghaurved Kertész medvehagymás mustár kiválóan ötvözi a mustár és a medvehagyma előnyös tulajdonságait. A medvehagyma zamata a legkiválóbban sajtos és tejfölös ételekhez adva érződik. De rendkívül különleges ízt kölcsönöz minden salátaöntetnek vagy majonézes ételnek is. A vegetáriánusok kedvence, bár nem vetik meg a húsevők sem, mert enyhén csípős íze egyaránt illik zöldségféléhez és a húsokhoz is. Krémes állaga, kissé hagymás-fokhagymás ízvilága páratlan. Összetevők: ívóvíz, sárga mustármag (20%), biológiai erjesztésű ecetek, cukor (8%), só (1,95%), medvehagyma, fűszerek. Származási hely: Magyarország kép forrása: www.ghaurved.hu
A Ghaurved Oázis déli gyümölcsös mustár igazi meglepetés. Tartósítószer, színezék és adalék mentes magyar kézműves termék. A minőség garanciája a 200 éves eredetű GHAURVED receptúra. A Ghaurved Oázis déli gyümölcsös mustár igazi meglepetés azoknak, akik szeretik a lágy ízeket. Váratlan harmóniával illeszkedik az ételekhez. Felbukkan, mint éltető víz a sivatagban. Különlegességét a több, mint 200 éves eredetű receptúra biztosítja. Összetevők: ivóvíz, sárga mustármag (16%), biológiai erjesztésű ecetek, Parajdi só, aszalt datolya, füge, bio narancsolaj, fűszerek Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 124 kcal Zsír: 6 g - amelyből telített zsírsav: 0,3 g Szénhidrát: 10,5 g - amelyből cukrok: 2,9 g Fehérje: 4,4 g Só: 1,1 g
Tartósítószer, színezék és adalék mentes magyar kézműves termék. A minőség garanciája a 200 éves eredetű GHAURVED receptúra. A Ghaurved Pásztor tüzes mustárt azoknak készítettük, akik kedvelik a csípős ízeket. A Pásztor tüzes mustár ötvözi a mustár csípősségét a chili erejével. Már a szájban kétszer csíp: egyszer a mustár, amint megízleljük, majd kissé később a chili paprika. Karakteres ízvilága miatt legfőképpen sültek mellé ajánlott. Vigyázat, csíp! Gyermekeknek nem ajánlott! Összetevők: ivóvíz, sárga mustármag (20%), biológiai erjesztésű ecetek, cukor (7,8%), só (1,95%), fűszerek Származási hely: Magyarország