Az ÉN Kosaram Vásárlói Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Zöldség

"Vegyszermentes" 1 kg a Világ Legédesebb Koktélparadicsoma

Extra magas cukortartalmú, a világ legédesebb koktélparadicsoma. "Küldetésünk mindig is változatlan maradt: biológiai növényvédelmi módszereinkkel biztosítjuk, hogy paradicsomaink egészségesek és vegyszermentesek legyenek. Minden növényünket gondosan termesztjük, és különleges figyelmet fordítunk a kártevők távoltartására. Bizonyítványaink tanúsítják, hogy növényeinket sosem éri károsító hatás a kémiai permetek álltal."

1600 Ft / kg
1600 Ft/kg

"Vegyszermentes" 10 kg Paradicsom befőzéshez, aszaláshoz

Nem rohad, nem puha, nem folyik stb. Az átlagnál kisebb vagy az átlagnál nagyobb bogyó méretű paradicsom. Esetleg apró foltok, pici szépséghibák előfordulhatnak rajtuk. "Küldetésünk mindig is változatlan maradt: biológiai növényvédelmi módszereinkkel biztosítjuk, hogy paradicsomaink egészségesek és vegyszermentesek legyenek. Minden növényünket gondosan termesztjük, és különleges figyelmet fordítunk a kártevők távoltartására. Bizonyítványaink tanúsítják, hogy növényeinket sosem éri károsító hatás a kémiai permetek álltal."

4500 Ft / kg
450 Ft/kg

"Vegyszermentes" 5 kg FÓTI Klasszikus ízes paradicsom

Igazán ízletes, édeskés paradicsom, amely teljesen természetes módon érik kertészetünkben. Mesterséges beavatkozás kizárt. A paradicsom íze és illata olyan mint régen.

3750 Ft / kg
750 Ft/kg

'Vegyszermentes' cékla

Vegyszermentes gazdálkodásból származó friss cékla, levéllel. Vegyes csokor, hagyományos bordó és sárga cékla. Fogyasztható nyersen, grillezve vagy sütőben sütve.

750 Ft / csomó
750 Ft/csomó

'Vegyszermentes' cukkini

Vegyszermenes gazdálkodásból származó cukkini. Az egyik legváltozatosabban felhazsnálható nyári zöldségünk. Fogyaszhtató nyersen, grillezve, sütve, savanyítva. Kizárólag a friss, zsenge fejeket kínáljuk eladásra. A bekeményedett, magos cukkini nálunk soha nem kerülhet a vásárló kosarába.

850 Ft / kg
850 Ft/kg

'Vegyszermentes' újhagyma

Vegyszermentes gazdálkodásból származó zsenge újhagyma. 

500 Ft / csomó
500 Ft/csomó

'Vegyszermentes' zeller

Vegyszermentes gazdálkodásból származó, frissen szedett zeller a zöldjével együtt.

600 Ft / db
600 Ft/db

'Vegyszermetes' sárgarépa

Vegyszermentes gazdálkodásból származó frissen szedett sárgarépa csokor. Kiváló levesbe, grillezni vagy akár nyersen salátába.

750 Ft / csomó
750 Ft/csomó

Karalábé

450 Ft / db
450 Ft/db

Kígyóuborka

500 Ft / db
500 Ft/db