Az ÉN Kosaram Vásárlói Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Paradicsom

"Vegyszermentes" 1 kg a Világ Legédesebb Koktélparadicsoma

Extra magas cukortartalmú, a világ legédesebb koktélparadicsoma. "Küldetésünk mindig is változatlan maradt: biológiai növényvédelmi módszereinkkel biztosítjuk, hogy paradicsomaink egészségesek és vegyszermentesek legyenek. Minden növényünket gondosan termesztjük, és különleges figyelmet fordítunk a kártevők távoltartására. Bizonyítványaink tanúsítják, hogy növényeinket sosem éri károsító hatás a kémiai permetek álltal."

1600 Ft / kg
1600 Ft/kg

"Vegyszermentes" 10 kg Paradicsom befőzéshez, aszaláshoz

Nem rohad, nem puha, nem folyik stb. Az átlagnál kisebb vagy az átlagnál nagyobb bogyó méretű paradicsom. Esetleg apró foltok, pici szépséghibák előfordulhatnak rajtuk. "Küldetésünk mindig is változatlan maradt: biológiai növényvédelmi módszereinkkel biztosítjuk, hogy paradicsomaink egészségesek és vegyszermentesek legyenek. Minden növényünket gondosan termesztjük, és különleges figyelmet fordítunk a kártevők távoltartására. Bizonyítványaink tanúsítják, hogy növényeinket sosem éri károsító hatás a kémiai permetek álltal."

4500 Ft / kg
450 Ft/kg

"Vegyszermentes" 5 kg FÓTI Klasszikus ízes paradicsom

Igazán ízletes, édeskés paradicsom, amely teljesen természetes módon érik kertészetünkben. Mesterséges beavatkozás kizárt. A paradicsom íze és illata olyan mint régen.

3750 Ft / kg
750 Ft/kg