Az ÉN Kosaram Vásárlói Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

ÉLELMISZER

Békési Molnár csemege vékony kolbász - 1 szál 0,3 kg

Összetétel: sertéshús, szalonna, fűszerek 1 rúd kolbász súlya 0,2-0,45 kg közötti. Az ár 0,3 kg-ra van kikalkulálva (ez az általános méret, de eltérés előfordulhat), de mérés után válik véglegessé, amelyet csomagolás után a rendszer e-mailben kiküld. 

1950 Ft / db
6500 Ft/kg

Békési Molnár csípős vékony kolbász - 1 pár 0,6 kg

Összetétel: sertéshús, szalonna, fűszerek 1 pár kolbász súlya 0,5-0,9 kg közötti. Az ár 0,6 kg-ra van kikalkulálva (ez az általános méret, de eltérés előfordulhat), de mérés után válik véglegessé, amelyet csomagolás után a rendszer e-mailben kiküld. 

3900 Ft / pár
6500 Ft/kg

Békési Molnár csípős vékony kolbász - 1 szál 0,3 kg

Összetétel: sertéshús, szalonna, fűszerek 1 rúd kolbász súlya 0,2-0,45 kg közötti. Az ár 0,3 kg-ra van kikalkulálva (ez az általános méret, de eltérés előfordulhat), de mérés után válik véglegessé, amelyet csomagolás után a rendszer e-mailben kiküld. 

1950 Ft / db
6500 Ft/kg

Bitter Lemon savcsökkentett gyümölcstea

Összetétel: kandírozott ananászdarabok, savanyú almadarabok, citromszemcsék, fagyasztva szárított citromhéj, liofilizált ribizli.

2200 Ft / csomag
22 Ft/dkg

Burgonya

450 Ft / kg
450 Ft/kg

Céklasaláta almával és házi majonézzel

Enyhén főzött céklakockák, nyers almakockákkal, csipetnyi tormával és majonézzel. Édes és savanyú, frissítő saláta, húsokhoz szendvicsekhez.

549 Ft / db
4.77 Ft/g

Chilis félkemény sajt - 25 dkg

Enyhén csípős. Mérés után kapja meg a végleges árat.

1725 Ft / csomag
6900 Ft/kg

Chilis parenyica nudli (falatkák) - 20 dkg

Bükkfával füstölt parenyica falatkák. Házi chili krémmel és szegedi Rubin paprikával ízesítjük, közepesen csípősre. Mérés után kapja meg a végleges árat.

1380 Ft / csomag
6900 Ft/kg
...

Citromsav-étkezési minőségű 1 kg

Származási hely: EU Összetevők: citromsav Enyhén savas kémhatású vegyület, mely tökéletes konyhai gépek, műanyag felületek, csempék, csaptelepek vízkő mentesítésére. Teljesen ártalmatlan vegyület, mégis legalább olyan hatásos takarítószer, mint az ecet. Alkalmazható befőzésre, savanyításra is. Útmutató:          Egy kevés citromsavat szivacsra téve dörzsöljük át az érintett felületeket, vagy akár úgy is felhasználhatjuk, ha fél liter vízhez 1 evőkanállal teszünk majd, ezzel az oldattal fújjuk vagy töröljük át a területet. Vízköves vízforralóba tegyünk pár kanál citromsavat, engedjünk hozzá egy kis vizet, majd kapcsoljuk be. Ha felforrt öntsük ki majd öblítsük ki a forralót. Az eredmény magáért beszél!

2490 Ft / db
2490 Ft/kg

Coleslaw saláta (amerikai káposztasaláta)

A káposztákat vékony szeletekre vágjuk, nemkülönben a néhány szem sárgarépát is, és hagymákat vegyesen apróra szeletelünk. A káposztát sóágyon 24 órát pihentetjük, amitől ízletes lesz, de még mindig ropogós marad. Ecetekkel, sóval, mézzel és házi majonézünkkel jól elkeverjük, borssal és titkos fűszereinkkel ízesítjük tovább. Grillezéshez, vagy sütőben sült húsokhoz, vagy csak a kencepartihoz utánozhatatlanul finom saláta. Rendeld a nagyobb kiszerelést, hogy mindenkinek jusson belőle ! Tartósítószer és segédanyagmentes. Gluténmentes.

849 Ft / db
7.38 Ft/g

Csirkemell sonka felvágott kb. 0,3 kg

Összetétel: csirkemell, víz, pácsó, fűszerek Az ár 0,3 kg-ra van kikalkulálva, de mérés után válik véglegessé, amelyet csomagolás után a rendszer e-mailben kiküld. 

2040 Ft / db
6800 Ft/kg

Debreceni kolbász kb. 0,5 kg

Összetétel: sertéshús 35%, sertés szalonna 20%, marhahús 21%, ivóvíz, só, fűszerek, pácsó Az ár 0,5 kg-ra van kikalkulálva, de mérés után válik véglegessé, amelyet csomagolás után a rendszer e-mailben kiküld. 

2250 Ft / csomag
4500 Ft/kg