A füstölt íz egy olyan pluszt ad az ételekhez, ami nem csak az ízben, de az élményekben is többet ad az ételekhez. Egy egyedi ízvilágot tudsz vele becsempészni a konyhádba. Erdélyi füstölt só, amit hideg tölgyfa füstölési eljárással készítenek egyediséget és aromát kölcsönözve a sónak. Az intenzív, füstös íz kevés mennyiséggel is gazdag élményt nyújt az ételeknek. Kísérletezhetsz bátran az erdélyi füstölt sóval, mivel az egyedi és különleges ízvilágot ad az ételeknek. Kiemelkedő sóminőség: Az erdélyi füstölt só alapja a minőségi só, amely magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik. Természetes Folyamat: A füstölés természetes folyamat, amely az ételek ízét és aromáját javítja, és az erdélyi füstölt só esetében a só füstölésének köszönhetően egyedi karaktert ad neki. Felhasználás: Grillezés és Sütés: A füstölt só remekül használható grillezett vagy sült ételek ízesítésére. A füstös íz kiválóan kiegészítheti a húsok, halak és a zöldségek ízét. Saláták: Szórja a füstölt sót salátákra, hogy egy kis füstös karaktert adjon a friss zöldségekhez. Különösen jól működik bacon-szendvicsekkel vagy sajtos salátákkal. Levesek és pörköltek: A füstölt só kiválóan használható levesek, pörköltek és egyéb húsos ételek ízesítésére, adva nekik egy karakteres füstös ízt. Tojásételek: Próbálja ki az erdélyi füstölt sót tojásételeknél, például rántottánál vagy omlettnél, hogy egy kis füstös ízt vegyenek fel. Tészta és Rizs: Adjunk hozzá egy csipetnyi erdélyi füstölt sót tésztához vagy rizshez, hogy fokozzuk az ízüket. Hidegtálak: A füstölt só remek kiegészítője lehet hidegtálaknak, például sajtoknak vagy hideg húsoknak. Minden olyan ételhez használható ahol szeretnénk egy kis füstös és egyedi ízt kölcsönözni a kész ételnek. Magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik! A minőségi só rendkívül fontos összetevő a konyhában, és számos szerepet tölt be az ételek elkészítésében. Segít a tészta főzési folyamatában is, és az alapanyagok textúráját és ízét javítja. A só segít a szervezetnek szabályozni a víz és elektrolit mennyiségét, hozzájárulva a hidratációhoz. Az emberi szervezet számára szükséges a só bevitelének fenntartása a normális sejtfunkciók, idegrendszeri működés és izomműködés érdekében.
Camembert jelleg 2020 Magyar Sajtmustra Ezüstérem Mérés után kapja meg a végleges árat.
Frigyes kenyerem a BIOM és Garat malom lisztházasításával készült "FRIGYES" lisztkeverékből születik eme, sötétebb, a félbarnába hajló vadkovászos kenyerem. A termék glutént tartalmaz
Bükkfával füstölt, nagyon jól grillezhető, nem olvadó csak lágyuló, viszont nagyon jól piruló, kérgeződő sajt. Enyhe savmentes, füstös tejszínes íz jellemzi. Kitűnően grillezhető, de serpenyőben is tökéletesen elkészíthető. 180-220 grammos kiszerelésben kapható, vákuum csomagolva. Eltarthatóságát bontatlanul 30 napig szavatoljuk. Mérés után kapja meg a végleges árat.
Bükkfával füstölt, gyúrt sajt, enyhén sós, friss tejes ízvilággal. Könnyen szeletelhető, jól olvad. Szendvicsekre, sültekhez, ahol elvárás az enyhén füstölt íz, kiváló választás. 230-260 grammos kiszerelésben kapható, vákuum csomagolva. Eltarthatóságát bontatlanul 21 napig szavatoljuk. Mérés után kapja meg a végleges árat.
Gomolyából, kézzel, egyesével, vízben kimelegített, majd nyújtott sajtszalagból készül, amit enyhén sózunk, és bükkfaforgáccsal füstölünk. A sajt könnyen letekerhető, szálasodó. Mérés után kapja meg a végleges árat.
Bükkfával füstölt parenyica falatkák. Tökéletesen hozza a parenyica sajt állagát, ízét, egyfalatos formában. Kitűnő snack. Mérés után kapja meg a végleges árat.
Összetétel: sertés comb, só Az ár 0,3 kg-ra van kikalkulálva, de mérés után válik véglegessé, amelyet csomagolás után a rendszer e-mailben kiküld.
Összetétel: sertés szalonna, só Az ár 0,3 kg-ra van kikalkulálva, de mérés után válik véglegessé, amelyet csomagolás után a rendszer e-mailben kiküld.