Az ÉN Kosaram Vásárlói Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termékek ÉLELMISZER Magvak, lisztek, őrlemények Lisztek, lisztkeverékek Búza Garat malom - FRIGYES kovászos kenyér liszt házasítás 1 kg

Garat malom - FRIGYES kovászos kenyér liszt házasítás 1 kg

FRIGYES a mohácsi Garat malom és a pécsi BIOM (köves biomalom) frigyéből született lisztházasítás, melyet kifejezetten kovászos kenyerek sütéséhez alkottak.

A Garat malom kenyérlisztjének és a BIOM BIO-100-as teljes kiőrlésű búzalisztjének tökéletes összefonódása.

FRIGYES a mohácsi Garat malom és a pécsi BIOM (köves biomalom) frigyéből született lisztházasítás, melyet kifejezetten kovászos kenyerek sütéséhez alkottak. A Garat malom kenyérlisztjének és a BIOM BIO-100-as teljes kiőrlésű búzalisztjének tökéletes összefonódása.

A tradicionális kövesmalmi eljárással, több búzafajta egyidejű őrlésével készült BIO-100 liszt a feldolgozás módjából kifolyólag élelmi rostokban és tápanyagokban gazdagabb, intenzívebb íz világú őrlemény.

Úgy alkották meg közös lisztjüket, hogy a lehető legjobban érvényesüljenek az összetevők áldásos hatásai: azaz a végeredmény még kellőképpen légies, könnyed legyen, ugyanakkor ízben, tápanyagban gazdagabb kenyerek születhessenek a konyhában.

A FRIGYESsel egy egészségesebb, komplexebb teljesen új ízvilágú alternatívát kínálunk a kenyérsütéshez. Mindemellett természetesen csak a képzelet szabhat határt arra, hogy mi mindenhez használható fel.

880 Ft / db
880 Ft/kgNincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!

Mások ezeket rendelték