Mások ezeket rendelték
Adalékanyag mentes Erdélyi étkezési só 1 kg
Adalékanyagoktól mentes, magas ásványi anyag tartalmú, vegyes szemcseméretű étkezési só. Mechanikai őrléssel, bevizsgálási tanúsítvánnyal. Származási hely: Erdély (Románia)
GHAURVED Vadász - tárkonyos mustár 350 g
Tartósítószer, színezék és adalék mentes magyar kézműves termék. A minőség garanciája a 200 éves eredetű GHAURVED receptúra. A Ghaurved Vadász tárkonyos mustár legfontosabb összetevője az erdélyi konyha fontos eleme: a tárkony. E kiváló fűszer harmonikusan belesimul a mustár alapízébe. E mustárkülönlegesség egyediségét éppen egyszerűsége adja, és az a kellemesen csípős íz, amely legfőbb jellegzetessége. A konyha “Jolly Joker”-e. Legelőnyösebb a sertés- és marhahúsból készült ételekhez, de a vadas mártás és a grillpác sem képzelhető el nélküle. A különféle ragulevesek, főzelékek elengedhetetlen összetevője. Összetevők: mustármag, ecet, cukor, só, tárkonylevél, fűszerek Származási hely: Magyarország kép forrása: www.ghaurved.hu
Szegedi fűszerpaprika őrlemény - édes 250 g
Többszörösen díjnyertes fűszerpaprika. A Magyar Gasztronómiai Egyesület 2015-ös fűszerpaprika tesztjének 1. helyezettje lett ez a fűszerpaprika. 2016-ban a Szatymazi Gazdakör, a NAIK ZÖKO Szegedi Kutató Állomása, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei Szervezete és az MTA Kertészeti Albizottsága által Szatymazon (Szeged mellett) rendezett vak tesztes fűszerpaprika verseny 1. helyezettje. Ön biztos lehet benne, hogy 100% magyar alapanyagból készült, kiváló minőségű, magas festéktartalommal bíró fűszerpaprika őrleményt kap kézhez, amennyiben ezt a terméket választja. Büszkék vagyunk rá, hogy 2015-től a Szegedi Paprika is bekerült a Hungarikumok közé, így ez a kiváló, magyar fűszer is elnyerte méltó elismerését és öregbítheti jó hírnevünket a világban. A Szegedi paprika őrlemény minőségét meghatározó kulcsfontosságú elemek: Szegedi paprika fajták, Szegedi tájkörzet természetföldrajzi sajátosságai, gondos mezőgazdaasági technológiai műveletek, és betakarítás, utóérlelés, jól szabályozott korszerű szárítási technológia, hagyományos köves malom őrlés. A fűszerpaprika egyik legfontosabb kereskedelmi- és használati értékét (színezőképességét) jellemző paraméter az ASTA szinezéktartalom. (Az ASTA színezéktartalom laboratóriumban fotometriásan mérhető paraméter.) A Szegedi fűszerpaprika őrlemény esetében az "Oltalom alatt álló eredetmegjelölés" vagy "OEM" azt jelenti, hogy a vetőmagtól kezdődően (kizárólag szegedi paprika fajták felhasználásával) a végső fogyasztói kiszerelésbe kerülő őrleményig minden termelési, és technológiai műveletet a Szegedi fűszerpaprika tájkörzetben kell végrehajtani ellenőrzött feltételek mellett. A földrajzi árujelzők, kapcsolódó közösségi szimbólumok csomagoláson történő feltüntetése a fogyasztó számára lehetővé teszi ezen termékek könnyebb azonosíthatóságát az olcsó és alacsonyabb minőséget képviselő "tömegáruk" között, továbbá garanciát jelentenek a termék eredetére és hagyományoknak megfelelő kiemelkedő minőségre. Tárolás: száraz, hűvös, fénytől védett helyen Származási hely: Magyarország Összetevők: Szegedi fűszerpaprika őrlemény