Mások ezeket rendelték






Valoryz A minőségű fehér rizs - magyar 1 kg
Rizs a magyar Alföldről, a Kőrösök völgyéből "Azon dolgozunk, hogy a legkiválóbb minőségű rizst állítsuk elő." A cég, a család, a rizsföld. Generációk hosszútávú együttműködése A Valoryz családi vállalkozás: a termékek és szolgáltatások minőségét a folyamatos fejlődésen, a legújabb technológiák alkalmazásán és a hosszútávú partnerségek kialakításán keresztül biztosítjuk. Valentinyi Károly, a cég alapítója az 1980-as évek közepén rizstelepek tervezése során találkozott először a rizzsel, később annak termesztésével is elkezdett foglalkozni Árvai Zsuzsanna és Molnár Orsolya segítségével. A megfelelő minőségű rizs előállítása és feldolgozása céljából saját üzemet épített, az 1993-tól működő családi vállalkozás 2002-ben vágott bele a rizsfeldolgozásba. A Valoryz tulajdonosai a feldolgozott termékeken túl magát az alapanyag fejlesztésben is részt vesznek: a rizs fajtafenntartásban is közreműködnek, egyik - több partnerrel - közösen bejelentett fajtájuk a “Fruzsina M” már termesztésbe is került. A céget mára Valentinyi Károly és Valentinyi Fruzsina, apa és lánya közösen vezetik. Előnyök: – hipoallergén – magyar mezőgazdaságból származó rizs – alacsony arzén tartalom, emiatt kisgyermekek is fogyaszthatják – vitaminok: B1, B2, B3, B6, E – ásványi anyagok: Foszfor, Magnézium, Cink, Kálium, Szelén – sokoldalúan, egyszerűen felhasználható a konyhában Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% „A” minőségű fehér rizs Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 547 kJ/369 kcal Zsír 0,36 g amelyből telített zsírsav:






Hidegen sajtolt napraforgó étolaj 1 l
Természetes úton nyert, hidegen sajtolt 100%-os napraforgó étolaj. Kizárólag hidegen sajtolással készül, ennek köszönhetően vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Mi az a hidegen sajtolás? Hideg sajtolásnak azt az eljárást nevezzük, amikor az olajos növényi magvak sejtfalai mögött felhalmozódott természetes olajat mechanikus úton, olajprésekkel tárják fel. A hidegen sajtolás előnye a nagyüzemileg előállított meleg sajtolású extrahált olajokkal szemben az, hogy hőkezeléstől, oldóanyagoktól és vegyszerektől mentes, így biológiailag sokkal értékesebbek az ilyen úton előállított olajok. Az ilyen természetes módon kinyert olajok megőrzik az alapanyag eredeti zamatát, illatát és vitamintartamát. Mihez ajánljuk? A hidegen sajtolt napraforgó olajat sütéshez, főzéshez, grillezéshez, pácoláshoz és saláták önteteként egyaránt ajánlom. A finom, illatos napraforgó olajakat kenyérre kenve is fogyaszthatjuk hagymával, friss zöldségekkel. Kellemes íze mellett A, C és E vitaminban is gazdag. Koleszterinmentes, telítetlen zsírsavai segíthetnek megelőzni a szív- és érrendszeri megbetegedéseket. Szotyi szagú lesz a rántott hús? Nem. A hidegen sajtolt napraforgó olaj természetes napraforgó illatú, mely illatanyagok jelentős része elillan az olaj hevítésekor. Tárolás: hűvös, napfénytől védett helyen Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% hidegen sajtolt napraforgó étolaj Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 3696 kJ/899 kcal Fehérje

PASZTŐRÖZÖTT Fölözetlen tehéntej flakonban, 1 liter
Fölözetlen tehéntej, Rozika magyar tarka tehenünk teje, 4,0% zsírtartalommal