Az ÉN Kosaram Vásárlói Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

ALMANEDŰ

"A Tóth család

Családunk több mint 25 éve foglalkozik alma, meggy és egyéb gyümölcsök termesztésével. Mintegy 35 hektárnyi gyümölcsöst gondozunk, ebből 20 hektáron almát, 15 hektáron meggyet, emellett kisebb mennyiségben barackot, szilvát, körtét, valamint szántóföldi kultúrákat. A gazdálkodást, a termékek előállítását családunk tagjai végzik. Szeretettel és nagy odafigyeléssel gondozzuk gyümölcsfáinkat. Nagyon fontos számunkra, hogy a természettel harmóniában éljünk.

Azt valljuk, hogy a föld csak akkor ad, ha mi is megfelelően törődünk vele és a benne élőkkel, vigyázunk a természet egyensúlyára. Ez a minőség titka. Ennek jegyében dolgozunk nap mint nap. Családunk gazdálkodó tagjai, rendelkeznek a szükséges felsőfokú – műszaki, mezőgazdasági, gyümölcs-zöldség feldolgozói, informatikai – végzettséggel. Nagyobb létszámú munkaerőt lehetőség szerint idényjelleggel, a betakarítási és metszési feladatok elvégzésére veszünk igénybe.

Almanedű - Összhangban a természettel"

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
Ár szerint

SZILVALEKVÁR Réz üstben főzött 0,5 kg

Az Almanedű besztercei szilvalekvárja Tradicionális, autentikus, üstben főzött, igazi hazai termék. Sűrű, szinte már fekete színű, illatos, kellemesen savanykás zamatú lekvár. Nyitott üstben, állandó keverés mellett, hosszú órákon keresztül főzzük-sűrítjük. Tartósítószer, hozzáadott cukor és bármilyen egyéb adalékanyag nélkül Tiszta és természetes, hiszen kizárólag gyümölcsből készül.

1850 Ft / db
4 Ft/db