Az ÉN Kosaram Vásárlói Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Nyuka Kertészet Fót

Nyuka Kertészet Fót

Üdvözlünk a Nyuka Kertészetnél! Immár több mint egy évszázada köteleztük el magunkat annak érdekében, hogy kivételesen finom, ízletes, és teljesen vegyszermentes paradicsomot termeljünk. Családi gazdaságunk 1921-ben vette kezdetét, és a hagyományokat azóta is büszkén őrizzük. Generációról generációra adódik át a tudás és a szenvedély a paradicsomtermelés iránt, és jelenleg is a Nyúka család harmadik generációja viszi tovább a vállalkozásunkat. Küldetésünk mindig is változatlan maradt: biológiai növényvédelmi módszereinkkel biztosítjuk, hogy paradicsomaink egészségesek és vegyszermentesek legyenek. Minden növényünket gondosan termesztjük, és különleges figyelmet fordítunk a kártevők távoltartására. Bizonyítványaink tanúsítják, hogy növényeinket sosem éri károsító hatás a kémiai permetek álltal. Mindezt egy kiválóan megőrzött, természetes talajon érjük el, amely Fót napsütötte környezetében található. Az éves napsütés mennyisége és a talaj minősége a paradicsomjaink egyedi ízvilágához járul hozzá, amit a mesterséges lámpák sosem tudnának utánozni. Szeretnénk meghívni Téged is, hogy kóstold meg az ízletes paradicsomainkat, amelyek a múlt ízvilágát idézik meg. Légy részese annak az évszázados hagyománynak, amit generációk óta gondozunk és őrzünk. Köszönjük, hogy a Nyuka Kertészet termékeit választod! Tisztelettel, Nyúka Tamás Sándor Családi Gazdaság Vezető Tulajdonosa

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
cukormentes
sls free
Állatkísérletmentes
Pálmaolajmentes
Parabénmentes
Lejárat közeli termék
Előrendelhető termék
vegán
Ajándékcsomag
Ár szerint

"Vegyszermentes" 1 kg a Világ Legédesebb Koktélparadicsoma

Extra magas cukortartalmú, a világ legédesebb koktélparadicsoma. "Küldetésünk mindig is változatlan maradt: biológiai növényvédelmi módszereinkkel biztosítjuk, hogy paradicsomaink egészségesek és vegyszermentesek legyenek. Minden növényünket gondosan termesztjük, és különleges figyelmet fordítunk a kártevők távoltartására. Bizonyítványaink tanúsítják, hogy növényeinket sosem éri károsító hatás a kémiai permetek álltal."

1600 Ft / kg
1600 Ft/kg

"Vegyszermentes" 10 kg Paradicsom befőzéshez, aszaláshoz

Nem rohad, nem puha, nem folyik stb. Az átlagnál kisebb vagy az átlagnál nagyobb bogyó méretű paradicsom. Esetleg apró foltok, pici szépséghibák előfordulhatnak rajtuk. "Küldetésünk mindig is változatlan maradt: biológiai növényvédelmi módszereinkkel biztosítjuk, hogy paradicsomaink egészségesek és vegyszermentesek legyenek. Minden növényünket gondosan termesztjük, és különleges figyelmet fordítunk a kártevők távoltartására. Bizonyítványaink tanúsítják, hogy növényeinket sosem éri károsító hatás a kémiai permetek álltal."

4500 Ft / kg
450 Ft/kg

"Vegyszermentes" 5 kg FÓTI Klasszikus ízes paradicsom

Igazán ízletes, édeskés paradicsom, amely teljesen természetes módon érik kertészetünkben. Mesterséges beavatkozás kizárt. A paradicsom íze és illata olyan mint régen.

3750 Ft / kg
750 Ft/kg