Sziasztok,
Sukta Gábor vagyok, 6 éve foglalkozom kovászolással. Kenyereim, péksüteményeim, termékeim kizárólag vadkovásszal, élesztő hozzá adása NÉLKÜL kèszülnek! Rengeteg lisztet kipróbáltam, mire megtaláltam a szerintem legjobbat: a GARAT malom lisztjeit. Kenyereim kizárólag ezen lisztből készülnek. Bízom benne, hogy kézműves pékáruim Nektek is ízleni fognak!. Várlak Benneteket sok szeretettel, folyamatos kóstolókkal az Én Kosaram termelői piacán
MÁR CSAK A SZADAI piacon értek el, minden pénteken 16-18 óra közt!
Már elérhető ÚJ!, FRIGYES nevű, szintén vadkovászos 100% Teljes kiőrlésű bióbúza és Bl80-as kenyérliszt házasításból készült kenyerem. Korlátozott darabszámban elérhető!
Tovább bővült kínálatom a: Rozsos- Magos kenyérrel: ami a Rozs és Frigyes liszt házasításából, amit pirított magok (tökmag, lenmag, napraforgó mag, szezámmag), tesznek még ízletesebbé. Korlátozott darabszámban elérhető!
Szintén újdunság a vadkovászos csokis csigám is, ami nálam nem sima kakaóporral, hanem csokikrémmel készűl, hogy megőrizze szaftosságát.
Ha webshopban rendeltek, kérlek ÍRJÁTOK ODA HOGY A RENDELÉSED MELYIK PIACRA VONATKOZIK?! (Szada vagy Őrbottyán). Mert sajnos azt nem látom ha nem írjátok oda! Aki nem írja oda annak sajnos SEMMISNEK TEKINTEM A RENDELÉSÉT, MERT NEM TUDOM MELYIK NAPRA VONATKOZIK! Köszönöm.
köszönöm