Sziasztok,
Sukta Gábor vagyok, 6 éve foglalkozom kovászolással. Kenyereim, péksüteményeim, termékeim kizárólag vadkovásszal, élesztő hozzá adása NÉLKÜL kèszülnek! Rengeteg lisztet kipróbáltam, mire megtaláltam a szerintem legjobbat: a GARAT malom lisztjeit. Kenyereim kizárólag ezen lisztből készülnek. Bízom benne, hogy kézműves pékáruim Nektek is ízleni fognak!. Várlak Benneteket sok szeretettel, folyamatos kóstolókkal az Én Kosaram termelői piacán
Minden héten csütörtökön az Őrbottyáni és pénteken a Szadai piacon értek el.
Már elérhető ÚJ!, FRIGYES nevű, szintén vadkovászos 100% Teljes kiőrlésű bióbúza és Bl80-as kenyérliszt házasításból készült kenyerem. Korlátozott darabszámban elérhető!
Tovább bővült kínálatom a: Zabos, Magos kenyérrel: ami a zab és teljes kiőrlésű, valamint búza kenyér liszt mellett, pirított magokkal (tökmag, lenmag, napraforgó mag, szezámmag), teszi teljessé az ízutazást. Korlátozott darabszámban elérhető!
Szintén újdunság a vadkovászos kakaós csigám is, ami nálam nem sima kakaóporral, hanem csokikrémmel készűl, hogy megőrizze szaftosságát.
Ha webshopban rendeltek, kérlek ÍRJÁTOK ODA HOGY A RENDELÉSED MELYIK PIACRA VONATKOZIK?! (Szada vagy Őrbottyán). Mert sajnos azt nem látom ha nem írjátok oda! Aki nem írja oda annak sajnos SEMMISNEK TEKINTEM A RENDELÉSÉT, MERT NEM TUDOM MELYIK NAPRA VONATKOZIK! Köszönöm.
Szeptember 5. és 6.-án már elérhető leszek.
köszönöm