Zárás szerda 17:00 Puha, foszlós tészta, tele pirított dióval és zamatos vörösáfonyával. Az édes és savanykás ízek tökéletes harmóniában fonódnak össze minden szeletben. Egy falat, ami egyszerre otthonos és különleges – tedd a kosaradba, és kóstold meg a természetes ízek ünnepét!
Zárás szerda 17:00 Ez a pite a nagymama konyhájának ízét idézi: omlós, vajjal készült tészta, benne illatos, friss almával és enyhén fűszerezve. Minden szelet a házi sütés örömét hozza el az asztalra.
Zárás szerda 17:00 A mi házi fonott kalácsunk nem siet – lassan, szeretettel készül, pont úgy, ahogy régen a nagymamák sütötték. Minden szála kézzel fonott, minden darab egyedi. Puha, foszlós, aranybarnára sült tésztája egyszerre idézi a gyerekkor ízeit és az otthon melegét. Csak liszt, tej, vaj, tojás, cukor, élesztő és egy csipetnyi szeretet – semmi több. Nem használunk adalékot, tartósítószert vagy gyorsítót, mert hiszünk benne, hogy a valódi ízekhez idő és gondoskodás kell. Tökéletes reggelire vajjal, lekvárral, vagy akár csak úgy, magában – mert néha a legegyszerűbb falatok a legfinomabbak. Ha megkóstolnád, milyen az, amikor a kalács tényleg házi, tedd a kosaradba, és engedd, hogy nálad is megillatozza a reggelt. ☀️
Zárás szerda 17:00 A mák gazdag, diós aromája és a meggy édes-savanykás íze tökéletes harmóniában olvad össze az omlós tésztában. Minden szeletben ott van a házi sütés varázsa és a természetes ízek gazdagsága.
Zárás szerda 17:00 Ez a pite a friss túró krémességét és az áfonya gyümölcsös savanykásságát ötvözi. Omlós tésztában sütve, minden szelet a házi sütés örömét és a természetes ízek gazdagságát hozza el az asztalra.
Zárás szerda 17:00 babka csokidarabokkal Puha, foszlós kalácstészta, tele olvadó csokikrémmel és roppanós csokidarabokkal. Minden szelet egy édes pillanat – illatos, selymes és ellenállhatatlanul csokoládés. Tedd a kosaradba, és engedd, hogy elvarázsoljon!
Zárás szerda 17:00 A lágy, karakteres Gouda sajt olvad a puha, omlós tésztában, minden falatban gazdag, ízletes élményt nyújtva. Tökéletes reggeli, uzsonna vagy vendégváró finomság, ami a házi sütés örömét idézi.
Ezt a pogácsát a Simongazdaság kiváló minőségű tepertőjéből készítem, vajjal gyúrva, rétegezve, hogy igazán omlós legyen. Kívül ropog, belül lágy – ahogy a klasszikus tepertős pogácsának lennie kell.
Hároméves kovászommal készül ez a különleges, illatos kenyér, amiben az alma természetes édessége és a fahéj meleg fűszeressége találkozik. Kívül aranybarnára sül, belül puha és illatos – tökéletes egy őszi reggelire, vajjal vagy egy kis mézzel megkenve.
Hároméves kovászommal készül ez a különleges, illatos kenyér, amiben az alma természetes édessége és a fahéj meleg fűszeressége találkozik. Kívül aranybarnára sül, belül puha és illatos – tökéletes egy őszi reggelire, vajjal vagy egy kis mézzel megkenve.
Ezt a kenyeret a hároméves, gondosan ápolt kovászommal készítem, mely minden szeletében benne hordozza az idő és a türelem ízét. A főtt burgonya természetes módon lágyítja a bélzetet, a héja pedig rusztikusan roppanósra sül. Hosszan friss marad, és igazi otthonos illatot áraszt, amikor megszegjük.
Ezt a kenyeret a hároméves, gondosan ápolt kovászommal készítem, mely minden szeletében benne hordozza az idő és a türelem ízét. A főtt burgonya természetes módon lágyítja a bélzetet, a héja pedig rusztikusan roppanósra sül. Hosszan friss marad, és igazi otthonos illatot áraszt, amikor megszegjük.