Az ÉN Kosaram Vásárlói Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

"A Tóth család Családunk több mint 25 éve foglalkozik alma, meggy és egyéb gyümölcsök termesztésével. Mintegy 35 hektárnyi gyümölcsöst gondozunk, ebből 20 hektáron almát, 15 hektáron meggyet, emellett kisebb mennyiségben barackot, szilvát, körtét, valamint szántóföldi kultúrákat. A gazdálkodást, a ... (tovább)
Természetgyógyász és életmód tanácsadás a hivatásom. Szeretném megismertetni az emberekkel, hogy a mindennapi étkezésünk minősége nagyban hozzájárul a jó egészségi állapotunkhoz. A termékeim kizárólag fermentálással készülnek. Mindig szezonális és az én általam gyűjtött gyógynövényeket használom. A ... (tovább)
Üdvözlünk! Fontos számodra a minőség, az egészség, a környezetvédelem? Vásárlás előtt elolvasod a termékek összetevőit? Amiből teheted magyar terméket vásárolsz? Jó helyen jársz. Gondos Cekker Tudtuk mit szeretnénk, már csak nevet kellett adni neki. Én mindenképp ragaszkodtam a „gondos” szóhoz, p ... (tovább)
Mi vagyunk Kata és Sanyi, Hévízgyörkön élünk és kistermelőként fürjekkel foglalkozunk. Sanyi 25 éve, én pedig 5 éve foglalkozom tyúkok és fürjek tartásával. Először csak hobbiként a saját magunk ellátására vágtunk bele az állattartásba, de annyira beleszerettünk, hogy egyre nagyobb létszámban je ... (tovább)
A Kálvária Farm 2 hektáros területe Őrbottyánban található, Pest megyében. Gazdaságunk a város szélén helyezkedik el, csendes, nyugodt helyen, erdővel, mezővel körülvett területen, ami ideális arra, hogy állataink természetes környezetben éljenek. 2016 év elejétől vágott baromfi értékesítésébe fogtu ... (tovább)
A Kence Manufaktúrát azért hoztam létre, hogy olyan ízeket készítsünk, amelyek felidéznek egy rég elfeledett családi hangulatot, vagy éppen elrepítenek egy olyan világba, ahol mindig is szerettél volna járni.  Olyan kencéket találsz nálunk, amelyeket kézzel válogatott alapanyagokból készítünk és me ... (tovább)
Kedves Kosártagok! Családunk egészen kicsi korom óta foglalkozik kolbász és egyéb házi finomságok készítésével. Békés megyeiek, azon belül Békés városiak vagyunk, ameddig ott éltünk rendszeresen gyártottuk a házi finomságokat. Békés és környékén a kolbász, és házi disznóságok készítésnek nagy hagyom ... (tovább)
Mi egy 100 hektáron gazdálkodó főként szántóföldi növényekkel foglalkozó családi gazdaság vagyunk Galgahévízen, melyből 5 hektár kertészet. Ezen állítjuk elő az árlistában felsorolt termékeket a lehető legkevesebb vegyszer felhasználásával, majd értékesítem az újpalotai piacon, ahol a családom már 3 ... (tovább)
Alkotni, teremteni szerettünk volna, amelyben egy filozófia: " dönts ésszel, cselekedj szívvel" visszaköszön. Hiszünk a természetesség erejében. Teáink elhozzák számunkra az alkotás örömét, beférkőztek a mindennapjainkba, megteremtve ebben a rohanó világban egy pillanatnyi megállást, önmagunkra ... (tovább)
Miért Tolbán? Párom, és jómagam vezetéknevéből született szóösszetétel. Párom Tolner Kata mezőgazdasági mérnök, Ő a családi gazdaságunk lelke. Ügyeket intéz, állatokkal foglakozik, gyerekeket nevel. A tejet, amit magyar tarkáink adnak, jómagam dolgozom fel. Urbán Tibornak hívnak, 20 évig profi szaká ... (tovább)